Vaříme

Vaříme

Blíží se doba zvěřinových hodů a my vám dnes ukážeme, že ochutnají všichni. Srnčí žebra naložená 24 hodin v mixu od nás, vám zavoní ve vašich kuchyních. A kdyby přece jen ne, vyzkoušejte s hovězím, vhodným k pečení.

Chutney, česky čatní je příloha, která si vás získá. Věřte, že s tímto, původně indickým pokrmem, zabodujete a s námi vám to nebude zas tak moc trvat.

Nejsem vyloženě gulášový typ, ale buřtguláš můžu i po studenu. A ten s naší paprikou, bude lahodit nejen chuti a vůni, ale i zraku. Což vidíte i na fotografii.

Bylinkové máslo, kterému doma říkáme máslíčko jsme poprvé ochutnali jako předkrm v Itálii, kam rádi jezdíme a kde čerpáme inspiraci k rychlému, ale chutnému a zdravému vaření. Směs můžete použít nejen na zmíněný recept, ale také do nádivek, pomazánek nebo do polévky.

Lehce netradiční příloha do polévek, která působí možná příliš složitě na přípravu, ale zároveň i dost obyčejně. My jsme se rozhodli toto změnit a využít celestýnské nudle jinak.