Pikantní zvěřina
Blíží se doba zvěřinových hodů a my vám dnes ukážeme, že ochutnají všichni. Srnčí žebra naložená 24 hodin v mixu od nás, vám zavoní ve vašich kuchyních. A kdyby přece jen ne, vyzkoušejte s hovězím, vhodným k pečení.
Zvěřinu vždy pečlivě zbavte blány i tuku a nechejte minimálně den marinovat ve směsi Apolena a Matěj drcený. Maso bude díky zelenině hezky probarvené i chutné. Nezbytná je cibule v podobě našeho Štěpána a Karlík, ostrý český česnek, který sušením získal ještě větší říz. Milovnící zeleného, přidají něco z našich bylinek. Tato kombinace je natolik aromatická, že nepoznáte absenci jalovce. Dosolte dle chuti, nám stačí množství, které je v Apoleně. Podávejte s domácím chlebem. Dobrou chuť!